Laser palvelut

Meiltä nyt Laser leikkuu ja kaiverrus

Nahan kaiverrus ja leikkaus


Lasin kaiverrus


Puu kaiverrus ja leikkaus


Metallin kaiverrus


Tuotteet

Desing avaimenperät

Mukautettava Avaimenperä - Tee Se OmaKuvasi tai Tekstisi Kanssa Anna avaimillesi henkilökohtainen kosketus tällä yksilöllisellä avaimenperällä! Lähetä meille oma kuvasi tai tekstisi, ja me kaiverramme sen avaimenperääsi tarkalla yksityiskohdalla. Ominaisuudet: Täysin Mukautettava: Lähetä meille valokuva perheestäsi, lemmikistäsi, erityisestä hetkestä tai ihan mikä tahansa teksti – mahdollisuudet ovat rajattomat. Korkealaatuinen kaiverrus: Kaiverramme kuvan tai tekstin huolellisesti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tarkka ja kestävä. Laadukas materiaali: Avaimenperä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Täydellinen lahja: Anna ystävällesi tai rakkaillesi jotain erityistä ja henkilökohtaista. Olipa kyseessä sitten arkinen muisto tai erityinen hetki, tee siitä pysyvä osa päivittäistä elämääsi tällä mukautetulla avaimenperällä. Kun tilaus on onnistunut voit lähettää sen jälkeen meille kuvasi tai tekstisi lomakkeella.

Alkaen 6,00 €

Kuksa omalla logolla

Tutustu Anarin valmistamaan kuksaan, joka on suunniteltu tuomaan luonnon kauneus osaksi jokapäiväistä elämääsi. Tämä kuksa yhdistää modernin valmistustekniikan ja suomalaisen muotoilun parhaat puolet, tarjoten kestävän ja tyylikkään valinnan niin retkeilijälle kuin kotikäyttöönkin. Anarin kuksa on investointi laatuun ja kestävyyteen, ja se toimii täydellisenä kumppanina niin kahville, teelle kuin raikkaalle vedellekin. Valitse Anar, kun haluat nauttia juomasi tyylillä ja vaalia suomalaista suunnitteluperinnettä. Kun tilaus on onnistunut voit lähettää sen jälkeen meille kuvasi tai tekstisi lomakkeella.

Alkaen 25,00 €

Puuleikkuulauta

Tämä puinen leikkuulauta on yksinkertaisen tyylikäs ja valmis mukautettavaksi juuri sinun toiveidesi mukaan. Voit valita itse, minkälaisen laserkaiverruksen haluat lautaan, jolloin saat täysin yksilöllisen ja persoonallisen tuotteen. Koko: 35x18x1,5cm Ominaisuudet: Materiaali: Puu Mukautettava laserkaiverrus – valitse oma design tai teksti Yksinkertainen ja ajaton muotoilu Kädensija laudan yläosassa helpottaa sen käsittelyä ja säilytystä Tämä leikkuulauta on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää käytännöllisyyden ja henkilökohtaisen tyylin keittiössään. Se on myös oivallinen lahjaidea, sillä voit mukauttaa kaiverruksen vastaanottajan toiveiden mukaan. Kun tilaus on onnistunut voit lähettää sen jälkeen meille kuvasi tai tekstisi lomakkeella.

Alkaen 20,00 €

  Hintalista

  Hinnat sis.ALV24% hinnat ovat ohjeellisia vähittäis hintoja jokainen tilaus käsitellään erikseen.

  Laser kaiverrus/leikkaus

  Voimme kaivertaa ja leikata haluamasi kuvion tai kuvan

  1,25€/min

  Aloitusmaksu

  Ei koske puhelimien kuorien kaiverrusta eikä kuksien kaiverrusta

  10€

  Puhelimien kuoret

  Voit kaiverruttaa suojakuoresi vaivatta.

  10€

  Suunnittelu ja kuvan käsittely


  60€/h