Tilaus- ja käyttäjäehdot

Creative Commons -lisenssi
Kaikki Viikinkikoneen teokset ja 3D-Tiedostot ovat lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Vaadimme asiakkailtamme ennen tilausta tietoja laskutusta ja postitusta varten:

Nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköposti.

Tilausta ruvetaan tuottamaan vain silloin kun yllä mainitut tiedot ovat saapuneet Viikinkikoneelle.

Olemme yhteyksissä puhelimitse tai sähköpostitse jokaisessa tulostuksen vaiheessa joten ilmoitathan soittoaikasi tilauksen yhteydessä.

Tuotetta ei voi perua sen jälkeen kun se on lähtenyt printattavaksi.

Asiattomista, peruuttamattomista tai noutamattomista tilauksista/tuotteista perimme tuotteen hinnan + 100€ + aiheutuneet kulut.

Epäonnistuneista töistä jotka johtuvat printtereistä, emme veloita asiakasta.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

Otamme aina kuvan tuotteistamme ennenkuin lähetämme sen postiin jos tuotteesi on rikki postin takia otathan yhteyttä meihin välittömästi!

Itse rikotuista tuotteista emme ole vastuussa emmekä anna takuu tuotetta.

1. Yleiset ehdot

Viikinkikone on Viikinkikoneen (Y:2269472-8 ) markkinanimi ja odealin alaisuudessa toimiva kevyt-yritys. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Viikinkikoneen ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Viikinkikoneen välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Viikinkikoneella on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Viikinkikone ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu asiakkaan itse tuottamasta vahingosta tai ulkopuolisen tuottamasta vahingosta.

2. Asiakas ja tietosuoja

Viikinkikone toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Viikinkikoneen välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen ja postinumeron ja postitoimipaikan. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai -numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Viikinkikoneen ja odealin asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja suoraan markkinointiin.

3. Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Tarkastamme hinnat aina käsittelyhetkellä ja ilmoitamme asiakkaalle mittatilauksen hinnan muutoksesta.

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien ja viikinkikoneen antamien tietojen perusteella. Viikinkikone tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

Viikinkikone pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

Tuotteiden ikärajoja noudatetaan niin kuin laissa on määrätty. K-18-tuotteiden tilaaminen vaatii syntymäajan luovuttamista Viikinkikoneelle.