Yhteistyökumppanimme


Suomen 3D-ratkaisut on 3D-tulostimia, niiden oheistarvikkeita, 3D-tulostusta ja 3D-koulutusta tarjoava yritys. Yritys palvelee suomalaista teollisuutta, oppilaitoksia ja tavallisia kuluttajia. Yrityksen vahvuutena on tuotekehitysosaaminen, jonka avulla erilaiset keksinnöt ja kehitysprojektit saadaan vietyä eteenpäin, kun ideoista saadaan 3D-tulostuksen avulla tehtyä fyysiset protokappaleet.  Pääset sivuille painamalla Tästä.


3D-tulostimia ja tarvikkeita kaikille käyttäjille.


Olemme suomalainen 3D-tulostimien ja tarvikkeisiin erikoistunut yritys.

Meidän verkkokauppa 3Dkauppa.com palvelee teitä 24/7 ja sieltä voit hankkia tarpeisiisi sopivia tuotteita edullisesti. Valikoimamme täydentyy jatkuvasti alan uusimmista tuotteista.

Valikoimista löytyvät markkinoiden suosituimmat sekä parhaat merkit esim. Artillery, Creality, Geeetech, Raise3D, Snapmaker 2.0, Wanhao sekä Filamenteista Prima ja eSUN merkin tuotteet joissa on laaja valikoima ABS, PETG, PLA, sekä Nylon pohjaisiin tuotteisiin perustuvia filamentteja.

Meidän liikeideana on palvella kaikkia asiakkaita jättämättä ketään yksin painimaan ongelmiensa kanssa.

Olemme myös Bambulabin virallinen jälleen myyjä.

Pyrimme testaamaan jokaisen tuotteen mikä meillä on myynnissä jolloin saamme välitöntä kokemusta sekä tietoa laitteesta miten se toimii.

Voimme siten antaa asiakkaillemme apua tulostukseen liittyvissä asioissa.


KTI Laskutus on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö, jonka erityisosaamista on alan digitaaliset palvelut. Lisäksi meiltä löytyy täysin sähköisiin tilitoimistopalveluihin erikoistunut KTI Tilit.

Tiimissämme on modernia osaamista eri toimialojen digitaalisen murroksen tekijöistä yhdistettynä laki- ja perintäalan huippuosaajiin. Pääset sivuilla painamalla Tästä.