Tietoa meistä

Mikä on Viikinkikone?

Viikinkikone on Etelä-Savossa sijaitseva 3D-tekniikan asiantuntija, ja olemme toteuttaneet ihmisten projekteja ja unelmia jo vuodesta 2017. 

Mukana yrityksessä on asiantuntijoita jotka ovat omistautuneita toteuttamaan lähes mitä vain, maailmanlaajuisesti. 

Mistä kaikki alkoi? 

"Idea lähti alunperin siitä, kun itselleni tuli eteen tarve saada 3D-tulostusta projektiin, kun ei valmista tuotetta löytynyt mistään. 

Selailtuani tuntitolkulla miltei kaikkialta totesin, että hinnat ovat yksinkertaisesti aivan liian korkeita ja toimitusajat liian pitkiä. 

Lähdin siis tutkimaan että miten voisin itse kyseisen tuotteen tuottaa ja opiskeltuani lisää ostin ensimmäisen tulostimen sekä tulostin itselleni ensimmäisen tuotteeni. 

Siitä alkoi palava intohimo 3D-tulostuksen maailmaan, joka jatkuu monien vuosien jälkeen edelleenkin. 

Kaikki mitä täällä teemme, teemme kovalla innolla ja rakkaudella. Se näkyy myös meidän suunnittelutyössämme ja tuotteissamme."

-Jonne Väisänen, Viikinkikoneen toimitusjohtaja
Mikä on meidän tarkoituksemme?

Meidän tarkoituksemme on tehdä juuri sinun unelmistasi totta, mahdollisimman vaivattomasti ja edullisesti kärsimättä laadusta. 

Vuosien kokemus antaa edellytykset siihen, että pystymme tarjoamaan mahdollisimman monipuolista apua sinulle tuotesuunnittelusta valmiiseen tuotteeseen, avaimet käteen periaatteella.