Tietoa meistä

Mikä on Viikinkikone?

Viikinkikone on Etelä-Savossa sijaitseva 3D-tekniikan asiantuntija, ja olemme toteuttaneet ihmisten projekteja ja unelmia jo vuodesta 2017. 

Mukana yrityksessä on asiantuntijoita jotka ovat omistautuneita toteuttamaan lähes mitä vain, maailmanlaajuisesti. 

Mistä kaikki alkoi? 

"Idea lähti alunperin siitä, kun itselleni tuli eteen tarve saada 3D-tulostusta projektiin, kun ei valmista tuotetta löytynyt mistään. 

Selailtuani tuntitolkulla miltei kaikkialta totesin, että hinnat ovat yksinkertaisesti aivan liian korkeita ja toimitusajat liian pitkiä ja ei tiedetty mikä materiaali olisi soveltuvainen omaan projektiini. 

Lähdin siis tutkimaan että miten voisin itse kyseisen tuotteen tuottaa ja opiskeltuani lisää ostin ensimmäisen tulostimen sekä tulostin itselleni ensimmäisen tuotteeni. 

Siitä alkoi palava intohimo 3D-tulostuksen maailmaan, joka jatkuu monien vuosien jälkeen edelleenkin. 

Kaikki mitä täällä teemme, teemme kovalla innolla ja rakkaudella. Se näkyy myös meidän suunnittelutyössämme ja tuotteissamme."

-Jonne Väisänen, Viikinkikoneen toimitusjohtaja/perustaja
Mikä on meidän tarkoituksemme?

Meidän tarkoituksemme on tehdä juuri sinun unelmistasi totta, mahdollisimman vaivattomasti ja edullisesti kärsimättä laadusta.

Pääset nauttimaan tietotaidostamme, materiaali tuntemuksesta ja ammatti taidostamme ilman minkään näköistä koulutusta tai tuntemusta 3D-tulostukseen.

Vuosien kokemus antaa edellytykset siihen, että pystymme tarjoamaan mahdollisimman monipuolista apua sinulle tuotesuunnittelusta valmiiseen tuotteeseen, avaimet käteen periaatteella.

Myöskin tulevaisuudessa yritämme Viikinkikoneella saavuttaa suomeen enemmän muovin kierrätystä että muovin ei tarvitsisi olla meille jäte vaan arvostettu raaka-aine jota voidaan aina uudelleen käyttää.


Asiakaspalautteita

Sauli Nieminen

Yksityinen

"Tilasin nopeusmittariin pyörrittäjä akselin. Ei eroa alkuperäisestä kuin väri, jolla ei merkitystä. Tekivät mallit ja kaikki. Nopea ja hyvä. Kiitos tästä."

Patrik Vesterinen

Yksityinen

"todella asiallinen ja hyvä yhteyden pito, sain mitä tilasin ja nopeammin kun mitä oli luvattu. Suosittelen."

Joonas Ruotsalainen

Yksityinen

''Kone toimii mahtavasti, FPS droppi loppui muunmuassa pelasin war thunderia max tuuletuksella noin 4h lämmöt pysyi nätisti maximissaan 75 asteessa mutta myös sen alle keskimääräinen lämpötila jatkuvalla tasolla oli 68 astetta
ja ei bluescreeniä enää''

Siru Ollikainen

Yksityinen

''Kiitos Viikinkikone, mun kone toimii taas. ❤️

Kannattaa korjauttaa täällä tietokoneensa, palvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä! 🙏🏼.''

Niclas Pohjavirta

Yksityinen

"Tuote oli juuri sellainen, kuin oletinkin. Tyytyväine olen kyllä joo :3"

Ella Ranta

Yksityinen

"Sain juuri sitä, mitä tilasin. Erittäin hyvä yhteistyö, vaikka asiakkaana olen usein turhankin tarkka yksityiskohdissa. Nopea toteutus ja toimitus :) Tilaan varmasti toistekin! "

Veikka Honkanen

Yksityinen

"Tilasin erän tuottetta joka tuli kuvauksen mukaisesti, vaikkakin liian isona mittasuhteessa. Sain korvauksetta kokonaan uuden erän sovittuna ajankohtana, ja jälkimmäisenä mainitun toimituksen toi pukutakkinen iäkkäämpi herrasmies. "

Ville Pulkkinen

Yksityinen

''Laadukas palvelu, tuotteet vastasivat odotuksia''

Jusa Viertorinta

Yksityinen

"5 Tähteä"

Patrik tuominen

Yksityinen

''Ammattitaistoista palvelua! Suosittelen lämpimästi''